Szemhéjplasztika ár: pénzben nem mérhető előnyöket kínál a beavatkozás!

A szemhéjplasztika ár iránt sokan érdeklődnek, elsősorban a 40 feletti korosztály körében. Ekkor már jelentkezhetnek a szemkörnyéki ráncok, duzzanatok, sőt, a táskás szem már fiatalok számára is komoly problémát okozhat. Mindez génjeinkben kódolt, de természetesen nem mehetünk el az életmód és a környezeti hatások mellett sem. Ha azonban már megjelentek a problémás területek, akkor mindegy is, mi vezetett idáig. A cél nem más, mint az azonnali segítség, mely az életminőségre is komoly hatással lehet.

Arcplasztika helyett elegendő lehet a szemhéjplasztika is!

Az arc mindig középpontban van. Ezzel kommunikálunk, sokan megítélnek annak állapotáról, mely utóbbi egyébként sokat elárul korunkról és életmódunkról. Vannak azonban olyan tényezők, melyeket nem tudunk befolyásolni, vagy éppen genetikából adódóan követik végig életünket. Míg az arcplasztika egy mindenre kiterjedő beavatkozás, ami többek között a szemkörnyéki területeket is érinti, addig a szemhéjplasztika során kifejezetten az alsó és a felső szemhéjak kerülnek fókuszba. Nem ritka, hogy csak az szemkörnyéki területek állapota miatt tűnik az arc idősebbnek. Ilyenkor elegendő lehet a szemhéjplasztika, ami gyorsabban gyógyul és persze kevesebbe is kerül. S hogy mitől is függ a szemhéjplasztika ára?

szemhéjplasztika

Alsó és felső szemhéjplasztika is szükséges?

Ezt rendszerint a szakemberrel történő személyes konzultáció során érdemes eldönteni. Azt azonban mindenki látja saját magán, hogy hol vannak problémás területek. A felső szemhéj esetében nem ritka, hogy idővel rálóg az a szempillákra, így akár a látást is akadályozza. Ilyenkor a szemhéjplasztika ár nem csak az esztétikus megjelenést szolgálja, hanem tulajdonképpen az optimális látásban is besegíthet.

 

Az alsó szemhéjak esetében a ráncok legalább annyi problémát okozhatnak az érintetteknek, mint a táskák. Ez utóbbiak akár már a húszas években jelentkezhetnek, és igencsak megnehezítik a mindennapokat. Amíg azonban sminkeléssel és a fiatalos lendülettel túl tudsz jutni ezen, addig nem érdemes plasztikai sebészhez fordulni. 40 éves kor környékén azonban már elgondolkodik az ember azon, hogy korrigáltassa a szemek környéki problémás részeket. A szemhéjplasztika ár tehát több mint pusztán a befektetett pénzösszeg. Egyfajta lehetőség arra, hogy magabiztosabban élhess a jövőben, és elégedetten tekinthess a tükörbe.

Amennyiben alsó és felső szemhéjplasztika is szükségessé válik, akkor természetesen magasabb a szemhéjplasztika ár, mintha csak az egyiket választanánk. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbben – ha már belevágnak, és mindkettővel gondjuk van – akkor szeretnék egyszerre letudni a két beavatkozást.

Mennyi a szemhéjplasztika ára?

A felső és az alsó szemhéjplasztika ára külön-külön 250-350 ezer forint környékén mozog. Együtt általában olcsóbb a kettő. Természetesen azt is érdemes figyelembe venni, hogy melyik klinika mellett tesszük le a voksot. Vannak helyek, ahol az altatásért, a magánklinikai szolgáltatásokért külön kell fizetni, és persze számolni kell az előzetes laborvizsgálattal, vagy például a műtőhasználat díjával. Ezekről a személyes konzultáció után kaphatsz részletes elszámolást, mely alapján eldöntheted, megéri-e számodra a szemhéjplasztika. A tapasztalatok szerint az egyéb plasztikai beavatkozások díja mellett a szemhéjplasztika klinikától függetlenül még az elérhető árkategóriában van.

Persze mindig megfontolást érdemel, mennyire fontos számodra e terület korrigálása. A szem a lélek tükre- szokták mondani, és ebben kétségkívül van is valami. Megmutatkozik rajta minden érzésünk, s ezeket lehetetlen a külvilág elől elrejteni. Ugyanakkor az évek múlása is nyomot hagy a szemek környékén, így ha fiatalosabb külsőre vágysz, érdemes e területnél kezdeni. A szemhéjplasztika ára befektetés a jövőre nézve, egyfajta lehetőség az életminőség javítására.